En una olla amb abundant aigua i sal, bullir les mongetes verdes congelades, durant 5 minuts, des que trenca a bullir l'aigua.
Escórrer i reservar.
Mentrestant, rentar i tallar l'albergínia, la pastanaga i el carbassó a trossos petits.
Picar el porro.
En una paella gran, escalfar les dues cullerades d'oli d'oliva i sofregir durant 5 minuts el porro juntament amb el tomàquet prèviament escorregut.
Afegir la resta de les verdures a la paella i continuar cuinat tota la barreja 15 minuts més, remenant amb freqüència. Salpebrar i afegir nou moscada.
Preescalfar el forn a 200 ºC i greixar un motlle de plum cake untat amb oli (o mantega) i empolvorat de pa ratllat.
Batre els sis ous, afegir la nata líquida i barrejar bé amb les verdures cuinades.
Tirar en el motlle, empolvorar una mica de pa ratllat per sobre i coure al forn a 200 º fins que en enfonsar un escuradents al centre, aquest surti net (uns 30 minuts).
Desemmotlleu i acompanyar el púding amb salsa fregit assaonat amb alfàbrega.

0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada