M'encanta la lassanya i feia tempsque no en feia de carn.
1 Escalfar el forn a 180-200º
2 Picar les verdures i coure-les en una paella gran. Jo sempre començo per posar la pastanaga i l'albergínia que són el que triga més a coure's i després hi poso la ceba i el carbassó
3 En un altra paella coem la carn fins que estigui feta.
4 Mentrestant, s'han de coure les làmines de lassanya. En aquest cas vaig utilitzar d'aquelles que ja estan precuinades i qe s'han de posar uns 10 minutets en aigua calenta. Sobretot cal vigilar que no s'enganxin entre elles, cal anar separant-les de mica en mica amb una forquilla o una pala plana.
5 Un cop les verdures estiguin cuites, hi barregem la carn i una mica de tomàquet fregit, i fianlment hi tirem el polsim d'orenga.
6 Llavors passem a muntar la lassanya. En una font per anar al forn hi posem a la base una mica se tomàquet fregit o oli perquè no s'enganxi, una capa de pasta, una capa de la barreja de carn i verdures, una capa de pasta, una capa de carn i verdures i la última capa de pasta
. 7 En un cassó posem una mica de mantega a foc lent perquè es desfaci, quan estigui desfeta hi posem la crema de llet i una mica de formantge perquè agafi consistència. (Si voleu podeu posar-hi una mica de farina i fer la salsa més espessa). Quan el formatge estigui una mica fos, tirem la salsa per damunt de la Lassanya.
8 Fornejar durant 10 o 15 minuts per dalt i per baix, fins que estigui dauradeta.
Bon profit amics!

0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada