Avui la mestra de cuina Isabel Nogué ens presenta una de les seves especialitats, els escamarlans amb favetes baby. És un plat que resulta molt atractiu a la vista i després resulta excel·lent al paladar. Les favetes sempre ben saltejades acompanyades dels escamarlans passats per la paella. Tots dos ingredients acompanyats amb un bon sofregit de cebeta amb "virutes" de pernil ibèric (tejas) que ens delecta la Isabel. L'emplatat acompanya una estupenda vinagreta de Mòdena i de poma. Un goig de plat per tastar que trobareu al restaurant Pinyana de Lleida
Plat d'escamarlans amb favetes baby, una especialitat delicatesen de la Isabel
divendres, 12 de juny del 2015
Avui la mestra de cuina Isabel Nogué ens presenta una de les seves especialitats, els escamarlans amb favetes baby. És un plat que resulta molt atractiu a la vista i després resulta excel·lent al paladar. Les favetes sempre ben saltejades acompanyades dels escamarlans passats per la paella. Tots dos ingredients acompanyats amb un bon sofregit de cebeta amb "virutes" de pernil ibèric (tejas) que ens delecta la Isabel. L'emplatat acompanya una estupenda vinagreta de Mòdena i de poma. Un goig de plat per tastar que trobareu al restaurant Pinyana de Lleida
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)


0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada