≡
Ayuda de Blogger
Inicio
▼
Tips
Cocina
Ingredientes
Consejos
Cetegorias
Cocina Nacional
▼
Redes Sociales
La Cuina del PIÑANA
Cercar en aquest blog
skip to main
|
skip to sidebar
Articles més visitats del mes
Categorias
1er Plars
(6)
2º Plats
(5)
Amanides
(2)
Amics del Pinyana
(2)
Aperitius
(2)
arrossos
(2)
Aus
(1)
Brasa
(1)
Carns
(3)
Coneguts
(2)
Entrants
(1)
Fruita
(1)
Guissos
(1)
Marisc
(5)
Menú
(2)
Pasta
(1)
Peix
(2)
pica-pica
(1)
Plats combinats
(1)
Postres
(1)
Puding
(1)
Rissotto
(1)
Rostits
(1)
Arxiu
▼
2015
(24)
►
d’octubre
(1)
▼
de setembre
(6)
El postre per excel.lencia: el Flam
Pollastre rostit amb gambes
Amanida de llamàntol amb alvocats
Magnífic menú especial d'empresa al Pinyana a base...
Ternasco al forn al gust Pinyana
Uns aperitius a base de nècores i muscles.
►
de juliol
(2)
►
de juny
(15)
►
2008
(1)
►
d’agost
(1)
Total de visualitzacions de pàgina:
Amb la tecnologia de
Blogger
.
El postre per excel.lencia: el Flam
divendres, 18 de setembre del 2015
La Isabel ja te preparat el Flam que es
repartira
en racions i que anirà al menú del dia.
Postre
clàssic que no hi pot faltar i que està deliciós. A base d'ous i llet
preparat
a l'antiga recepta casera al bany maria.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada
◄
►
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Menu del Dia
View RSS feed
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada