Cercar en aquest blog

Amanida de llamàntol amb alvocats

dimarts, 15 de setembre del 2015

star

La Isabel ens prepara una amanida de llamàntol amb alvocats que esta insuperable. La preparació del llamàntol fregit amb alvocats que prepara la Isabel del Pinyana supera qualsevol previsió. Ens desborda...!!!. Els ingredients que hi podem trobar són la esquerola, el tomàquet xerri, els trossets de bacon i pernilet fregits, els alvocats trossejats i tot amanit amb una vinagreta de la casa que prepara la nostra cuinera i que conté fines herbes que no ens ha volgut desvetllar. Acompanyant l'amanida que millor que un vi blanc de Rueda anomenat Cantaranas.

Les imatges parlen per si soles aixi que, degustar una excel·lent amanida la trobareu al restaurant Pinyana de Lleida.


 La presentació d'aquesta amanida no deixa indiferent a ningú. La Isabel ens comenta que aquest serà el primer plat que presentarà al comiat de cap d'any al Restaurant Pinyana. El segon segurament serà pota de xai al forn. Però encara falta uns dies per acabar de perfilar.




L'acompanyament perfecte. El vi blanc

Vi blanc de Rueda . Cantarranas

star

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Menu del Dia