1. -Primer de tot netegem a fons els bolets i després els tallem
2. -Enrossim el conill a la cassola tallat a octaus. Hi afegim una mica d'all, i unes fulles de llorer.
3.-Passats cinc minuts barregem el conill amb la ceba i el pebrot verd, que prèviament hem tallat
.4.-Quan els sabors de les verdures i la carn del conill estiguin ben mesclats hi afegim un got de vi blanc i ho deixem 10 minuts a foc baix.
5.-Mentrestant, preparem una picada amb avellanes, all, julivert, aigua o brou, farina i sal.
6.-Tirem la picada i una fulla de timó, així aromatitzem una mica el plat i recuperem l'olor de bosc.
Ho deixem fer xup-xup a foc suau durant 10 minuts.
Aquest conill guissadet, amb una copeta de vi fresc, és un segon plat excel.lent per l'estiu. ja que no és una carn forta i la salsa que l'acompanya tampoc. Fàcil de digerir. El secret es no tenir pressa en cuinar-lo. Així que foc lent i "piano piano".
Bon profit..!!!

0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada